Vacatures voor taxichauffeur

Voor diverse opdrachtgevers binnen het hele land zijn wij op zoek naar chauffeurs leerlingenvervoer en regiotaxi/valysvervoer. Lijkt het u leuk om binnen het personenvervoer aan de slag te gaan? Dan zijn wij naar u op zoek! Zie bij de plaatsen voor de actuele vacatures of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

Functie-inhoud chauffeur regiotaxi/Valys vervoer

Als chauffeur regiotaxi/valysvervoer werkt u zelfstandig, heeft u veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Het gaat om een afwisselende functie. Als chauffeur regiotaxi/valysvervoer bestaan uw passagiers uit met name oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) handicap. Geen dag is hetzelfde; u rijdt naar een revalidatiecentrum, een verjaardag van iemands kleinkind of het ziekenhuis. Het salaris is conform cao-taxivervoer.

Heeft u een WIA, WAO, Wajong, Bijstand (WWB) of Ziektewet uitkering? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren! Ook mensen die in een 2e spoor /outplacementtraject zitten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Heeft u geen van bovengenoemde uitkeringen en bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons om te vragen naar de mogelijkheden zodat wij u ook kunnen helpen met het behalen van de opleiding en dat u daarna via ons aan het werk kunt! Belangrijk is dat u geen strafblad hebt.

Wij zoeken:

  • een professionele en actieve werkhouding
  • woonachtig in de regio
  • u bent in het bezit van een rijbewijs (B)
  • een representatief voorkomen (netjes en verzorgd)
  • dat u dienstverlenend bent ingesteld en gemaakte afspraken nakomt
  • u heeft affiniteit met de doelgroep
  • beheersing van de Nederlandse taal

Uw persoonsgegevens

Uw sollicitatie

Gegevens coach of begleider

Overig