Vacature taxichauffeur Leeuwarden

Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging in uw loopbaan en lijkt het u leuk om als chauffeur regiotaxi/valysvervoer aan de slag te gaan? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een chauffeur regiotaxi/valysvervoer (15-40 uur) met weinig tot geen ervaring binnen het personenvervoer.

Functie-inhoud chauffeur regiotaxi/Valys vervoer

Als chauffeur regiotaxi/valysvervoer werkt u zelfstandig, heeft u veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Het gaat om een afwisselende functie. Als chauffeur regiotaxi/valysvervoer bestaan uw passagiers uit met name oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) handicap. Geen dag is hetzelfde; u rijdt naar een revalidatiecentrum, een verjaardag van iemands kleinkind of het ziekenhuis.

Het salaris is conform cao-taxivervoer.

Functie-eisen

Wij vragen van u:

  • een professionele en actieve werkhouding
  • woonachtig in de regio
  • u bent in het bezit van een rijbewijs (B)
  • een representatief voorkomen (netjes en verzorgd)
  • dat u dienstverlenend bent ingesteld en gemaakte afspraken nakomt
  • u heeft affiniteit met de doelgroep
  • beheersing van de Nederlandse taal

Heeft u een WIA, WAO, Wajong, Bijstand (WWB) of Ziektewet uitkering? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren! Ook mensen die in een 2e spoor /outplacementtraject zitten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Heeft u geen van bovengenoemde uitkeringen en bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons om te vragen naar de mogelijkheden zodat wij u ook kunnen helpen met het behalen van de opleiding en dat u daarna via ons aan het werk kunt! Belangrijk is dat u geen strafblad hebt.

Uw persoonsgegevens

Uw sollicitatie

Gegevens coach of begleider

Overig