Vacature chauffeur leerlingenvervoer Zeist

Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging in uw loopbaan en lijkt het u leuk om als chauffeur in het personenvervoer aan de slag te gaan? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een chauffeur leerlingenvervoer (15-20 uur) met weinig tot geen ervaring binnen het personenvervoer.

Functie-inhoud chauffeur leerlingenvervoer

Als chauffeur leerlingenvervoer werkt u zelfstandig, heeft u veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Dagelijks heeft u de verantwoordelijkheid over maximaal 8 kinderen. U zorgt ervoor dat de kinderen veilig en comfortabel naar school en naar huis worden gebracht. Deze kinderen gaan naar speciaal onderwijs omdat zij een verstandelijk en/of lichamelijke beperking hebben.

Het betreft een parttime functie voor 5 dagen per week gedurende het schoolseizoen. U rijdt een vaste route, op vaste tijden van maandag tot en met vrijdag. In de ochtend tussen ongeveer 07:30 -09:30 uur en in de middag tussen ongeveer 14:30 – 16:30 uur (woensdag tussen ongeveer 11:30 en 13:30 uur). Afhankelijk van de route rijdt u ongeveer 15-20 uur per week. In de schoolvakanties bent u vrij.

Het salaris is conform cao-taxivervoer.

Functie-eisen

Wij vragen van u:

  • een professionele en actieve werkhouding
  • woonachtig in de regio
  • 5 dagen per week beschikbaar op bovengenoemde tijden gedurende gehele schooljaar
  • u bent in het bezit van een rijbewijs (B)
  • een representatief voorkomen (netjes en verzorgd)
  • dat u dienstverlenend bent ingesteld en gemaakte afspraken nakomt
  • u heeft affiniteit met de doelgroep
  • beheersing van de Nederlandse taal

Heeft u een WIA, WAO, Wajong, Bijstand (WWB) of Ziektewet uitkering? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren! Ook mensen die in een 2e spoor /outplacementtraject zitten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Heeft u geen van bovengenoemde uitkeringen en bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons om te vragen naar de mogelijkheden zodat wij u ook kunnen helpen met het behalen van de opleiding en dat u daarna via ons aan het werk kunt! Belangrijk is dat u geen strafblad hebt.

Uw persoonsgegevens

Uw sollicitatie

Gegevens coach of begleider

Overig